L’ESCOLA DE BÀSQUET DEL CNB VILANOVA

APRENDRE JUGANT!

L’Escola de Bàsquet del CNB VILANOVA parteix del principi de desenvolupament integral de l’individu, tot considerant la formació de l’esportista, però també la de la persona, atenent a les seves característiques individuals.

Entenem l’Escola de Bàsquet com la iniciació dels nens i nenes al món de la cistella mitjançant el joc. Per aquesta raó, el principal objectiu de l’escola és que els nens i nenes gaudeixin jugant a bàsquet i que aprenguin els fonaments tècnics i tàctics per la pràctica d’aquest esport, sense perdre de vista el desenvolupament de les seves habilitats motrius bàsiques.

L’activitat es vol dur a terme en un ambient relaxat i divertit, mitjançant exercicis i jocs, així com fomentant la participació dels infants i valorant positivament el seu progrés. Prestem especial atenció a transmetre la nostra il·lusió pel bàsquet per mitjà del nostre treball i entusiasme per aquest esport.

El Bàsquet com a motor d’aprenentatge!

L’escola de bàsquet del CNB VILANOVA està adreçada a nens i nenes de 5 a 12 anys que es volen iniciar en la pràctica esportiva del bàsquet.

Actualment hi comptem amb 5 Centres-Escola al nostre municipi i en tots ells les sessions d’entrenament són dirigides per entrenadors/es titulats, amb anys d’experiència i vinculació especial amb el Club.

Així mateix, durant la temporada, els diferents equips participaran de la competició comarcal organitzada pel Consell Esportiu del Garraf, a més de les diferents Trobades escolars que es fan internament i que, principalment, donen el tret de sortida i cloenda d’una temporada.

A més a més, des del Club es volen potenciar les experiències basquetbolístiques dels infants, i per aquest motiu, es plantegen, durant la temporada, moltes activitats alternatives per tal de poder-les gaudir de manera individual o en família (sortida per veure un partit del Barça ACB, campus d’estiu, tecnificacions de Nadal i Pasqua,…)

Col·laboren amb les escoles:

Col·laboren amb les escoles:

Tens algun dubte o suggeriment?