El nostre club

club nou bàsquet vilanova

QUI SOM

El Club Nou Bàsquet Vilanova va néixer a l’any 2013 tenint com a finalitat la promoció i el desenvolupament de l’esport a la ciutat de Vilanova i la Geltrú i al seu entorn. Els principis en els que es fonamenta aquest Club son la millora física, psicologia i tècnica de tots/es els/les esportistes que gaudeixen de l’esport i el bàsquet .

Des de llavors el propòsit del Club Nou Bàsquet Vilanova ha estat fer progressar als i jugadores tan a nivell esportiu com a nivell humà, transmeten valors positius com la tolerància, el respecte als altres i a un mateix així com la vàlua de l’esforç personal.

Vam iniciar aquesta aventura amb 6 equips federats i amb 1 escola de bàsquet i ara, al club conviuen més de 400 esportistes repartits entre els 20 equips federats del Club i els 14 equips de les nostres 5 escoles de bàsquet.

Respecte | Honestedat | Treball en equip | Responsabilitat | Superació

Som un Club de formació i aquests valors estan per sobre dels resultats.

El Club aposta per la formació dins i més enllà de la pista de joc, emfatitzant la importància dels valors que volem transmetre als joves jugadors perquè el dia de demà esdevinguin grans esportistes i millors persones.

En paral·lel, els nostres entrenadors i entrenadores treballen de valent per millorar el nivell basquetbolístic dels nostres jugadors i jugadores. Any rere any veiem com milloren i evolucionen i això ens omple de satisfacció.

Orgullosos del nostre passat, feliços pel nostre present i il·lusionats amb el nostre futur.

BÀSQUET… VILANOVA!!!

Tens algun dubte o suggeriment?